Odluka disciplinskog suca - Marko Prokopić

 

Sukladno čl. 37. Disciplinskog pravilnika Udruge malog nogometa Makarska, disciplinski sudac je dana 06. ožujka 2023. godine donio sljedeću

ODLUKU


Zbog počinjenja prekršaja iz čl. 18. Disciplinskog pravilnika, a sukladno i čl. 9. DP, voditelju 
MNK DPH TUČEPI MARKU PROKOPIĆU izriče se kazna zabrane vođenja i igranja u trajanju od 4 (četiri) utakmice.

Kazna počinje teći od 22.02.2023.


Obrazloženje


Tijekom utakmice 12. kola Prve lige UMN Makarska između MNK DPH TUČEPI i MNK 
AMICIS, odigrane dana 21.02.2023. godine, voditelj ekipe DPH TUČEPI Marko Prokopić je zbog vrijeđanja i psovanja dobio crveni karton, čime je počinio prekršaj iz čl. 18. DP, za što mu je izrečena kazna zabrane vođenja i igranja od 4 utakmice, a raspon kazne za ovaj prekršaj je 5 utakmica zabrane igranja i vođenja.

Visina kazne je određena u ovom trajanju imajući u vidu kako je igrač već ranije kažnjavan zbog istog prekršaja, a i nakon dobivenog crvenog kartona je nastavio s vrijeđanjem i prijetnjama.


Pouka o pravnom lijeku:

Žalba na odluku Disciplinskog suca vezano za disciplinsko kažnjavanje može se podnijeti u roku od 48 sati od dostave odluke disciplinskog suca Upravnom odboru UMN i okrivljenom igraču ili ekipi, isključivo putem službenog e-maila udruge umn.malibalun@gmail.com


Uz žalbu mora biti potvrda uplate pristojbe u iznosu 13,27 EUR (100 kn). Sve dokaze vezane uz žalbu mora dostaviti momčad ili pojedinac koji se žali.

U Makarskoj, dana 06.03.2023. godine.


Disciplinski sudac
UMN Makarska


DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd