Odluka disciplinskog suca

 

Sukladno čl. 37. Disciplinskog pravilnika Udruge malog nogometa Makarska, disciplinski sudac je dana 07. veljače 2023. godine donio sljedeću

ODLUKU

Zbog počinjenja prekršaja iz čl. 14. i čl. 18. Disciplinskog pravilnika, igraču MNK DPH Torcida MR STIPI MILETIĆU izriče se kazna zabrane igranja 3 (tri) utakmice.

Kazna počinje teći od 26.01.2023.

Obrazloženje

Na utakmici 8. kola Prve lige UMN Makarska između MNK All In i MNK DPH Torcida MR, odigrane dana 25.01.2023. godine, igrač DPH Torcida MR Stipe Miletić je dobio dva žuta kartona čime je počinio prekršaj iz Članka 14. DP, nakon čega je vrijeđao i psovao suce čime je počinio prekršaj iz čl. 18. DP, za što mu je izrečena jedinstvena kazna za oba prekršaja zabrane igranja od 3 utakmice, a raspon kazne za ove prekršaje je do maksimalno 5 utakmica kazne i odmjerena je nakon sagledavanja zabilješki u zapisniku i iz izjave igrača. Prema riječima igrača, isti je bio nezadovoljan odlukom suca za drugi žuti karton koji je dobio, te je u afektu opsovao suca.

Pouka o pravnom lijeku:


Žalba na odluku Disciplinskog suca vezano za disciplinsko kažnjavanje može se podnijeti u roku od 48 sati od dostave odluke disciplinskog suca Upravnom odboru UMN i okrivljenom igraču ili ekipi, isključivo putem službenog e-maila udruge umn.malibalun@gmail.comUz žalbu mora biti potvrda uplate pristojbe u iznosu 13,27 EUR (100 kn). Sve dokaze vezane uz žalbu mora dostaviti momčad ili pojedinac koji se žali.

U Makarskoj, dana 07.02.2023. godine.

Disciplinski sudac
UMN Makarska
Bojan Filipović

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!