Najava 12. kolaČETVRTAK, 10. veljače:
PP Makarska - Amicis (21:30 h)

Rani početak kola zatražili su policajci, koji u nedjelju imaju obveza zbog Hajdukove utakmice. Novi vratar Vjeko Raos (nekadašnji član prvoligaša Vrgorca) podigao je Policiju, skinuli su skalpove All inu i Monacu i s optimizmom idu na megdan Amicisu. Žuti su imali šansu i za pobjedu protiv All ina, ali nisu realizirali deseterac. Mala, ali stvarno mala prednost Amicisu zbog šire klupe.

PONEDJELJAK, 14. veljače:
Makarska Touristik - DPH Torcida MR (16:00 h)

Suprotnih raspoloženja momčadi ulaze u ovaj susret; MT su nadigrali Brela uz sjajnu partiju Vojka Pervana, dok je Torcida doživjela vjerojatno najteži poraz u svojoj povijesti, nemilosrdno su ih napunili Selakovi igrači. Sve osim uvjerljive pobjede MT-a bilo bi veliko iznenađenje, Torcida će za bilo kakav pozitivan rezultat morati odigrati agresivnije nego protiv Kala Bara, gdje u 40 minuta nisu napravili niti jedan faul. 

All in Makarska - Brela (17:05 h)

All in je izgubio od Policije i onda remizirao s Amicisom pa je konkurencija za naslov malo odmakla. Još je puno do kraja pa Crveni i ekipa mogu još sve stići, ali moraju svaku utakmicu ići na pobjedu. Dolazi im ranjeni lav iz Brela. Narančasto-crni su u situaciji na koju nisu naučili, u nizu su poraza i pod hitno im treba pozitivan rezultat. Prednost (ipak) All inu.

Kala Bar - DPH Tučepi (18:10 h)

Teško će biti Tučepljanima protiv super-efikasnog Kala Bara, ne zna se otkud prijeti veća opasnost. Sokol i Koštić su postigli po 3, Brnić i Jović po 2 u nevjerojatnoj 13:1 pobjedi nad Torcidom. Odigrajte 1 bez dvoznaka.

Gornja Vala - Fast Food Monaco (19:15 h)

Monaco je u negativnom nizu, ali ne tako davno je s Gornjom Valom odigrao 0:0, briljirao je vratar Nemčić. Mogu to Buljanovi momci ponoviti, svakako, ali bit će vrlo teško protiv prvaka/lidera.

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!